A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Influenzát okozhat a férfiak orgazmusa

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A férfiaknál szex után jelentkező fáradtság és erős izzadás egy influenzaszerű megbetegedés előjele is lehet. (Persze most nem a nyitott ablak mellett történő szerelmeskedés veszélyes szövődményeire gondoltunk.)

Marcel Waldinger, a hágai Leyenburg kórház pszichiátriai és neuroszexológiai osztályának vezetője hosszú éveken keresztül vizsgált öt holland férfit, akik a sikeres nemi aktus után furcsamód rendre megbetegedtek. A tünetek az influenzához hasonlóak, ezért nem sikerült sokáig lokalizálni a furcsa szimptóma okát, hiszen az esetek többségében félrekezelték azt. Aki tehát az orgazmus után torokfájásra, izzadásra, extrém fáradtságra, illetve szemirritációra panaszkodik, az nagy valószínűséggel a most felfedezett betegségben szenved.

Waldinger doktor elmondta: - Ezek az influenzaszerű tünetek percekkel a szexuális gyönyör után kezdődnek, és nagyon hamar kellemetlen betegség alakulhat ki belőlük. - Egyes férfiak immunrendszere állítólag így reagál az orgazmus során bekövetkező pszichikai és kémiai reakciókra, illetve a felszabaduló kémiai anyagokra, ami aztán allergiás tünetekben öltenek testet. A furcsa megbetegedés három-hét napig is eltarthat, sok kellemetlenséget okozva az urak némelyikének. - Az orgazmus és az ejakuláció során nagyon speciális, összetett vegyületek és hormonok hatnak az idegrendszerre. Feltevésem szerint ezek az anyagok váltják ki az influenza tüneteire nagyon hasonló szimptómát - magyarázta a professzor az elméletét, amit hamarosan a szexuális élet terápiáival foglalkozó amerikai U. S. Journal of Sex and Marital Therapy című szaklapban is publikálni fog.

Korábban
Magasabb életkor - hosszabb erekció és orgazmus
Rajongók üldözik a női orgazmus szakértőjét
A valódi influenza betegségről

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!