Burgonyapüré-variációk

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Bazsalikomos burgonyapüré

A főtt és áttört burgonyába pirított fenyőmagot, összevágott bazsalikomot, tejszínt, vajat, fehér borsot keverünk.
Előételként, friss paradicsommal kínálva kitűnő, de köretként is adható.

Currys burgonyapüré

A főtt és áttört burgonyába pirított szezámmagot, pirított vörös és fokhagymát, curryt, szezámolajat, sót, tejet keverjünk.
Kitűnő köret tandoori csirke mellé is.

Mustáros-kapros burgonyapüré

A főtt és áttört burgonyába fehér mustármagot, friss kaprot, reszelt csemege uborkát, csípős mustárt, tejet, vajat, sót keverjünk.
Grillezett halak kiváló körítése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről