Hozzávalók: 4 narancs ízesítésű tea filter, 4 db kicsontozott csirkemell, 1 pohár natúr joghurt, 2 evőkanál szója szósz, 3 gerezd fokhagyma, 4 evőkanál mogyoró olaj, 1 db narancs reszelt héja
A csirkemelleket vágjuk nagyobb kockákra vagy ujjnyi csíkokra, tegyük egy tálba. Reszeljük rá a fokhagymát, locsoljuk meg a szója szósszal, tegyük bele a narancs héját és öntsük rá a natúr joghurtot. Keverjük jól össze, majd helyezzük közé a teafiltereket, óvatosan mozgassuk meg, vigyázzunk, hogy ki ne szakadjon. Tegyük a hűtőbe legalább egy éjszakára. Nem árt, ha párszor megkevergetjük, hogy a tea íze mindenhol átjárja a csirkét.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a mogyoróolajat meg tegyük bele a bepácolt csirkemelleket. Nem kell a joghurtot letörölni róla, csak a teafiltereket távolítsuk el. Erős lángon addig süssük, amíg a hús el nem kezd pirulni. Köretként párolt rizst kínáljuk hozzá.