Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta, 1 érett ananász (lehet konzerv is), 1 érett mangó, 10 dkg kókuszreszelék, 2 banán, 5-6 szem aszalt szilva, 2 evőkanál vaj, fél zöldcitrom leve és lereszelt héja, 3 evőkanál baracklekvár, 3 evőkanál porcukor
Elkészítése:
Nyújtsuk ki a leveles tésztát fél centi vastagságúra, majd béleljünk ki vele egy kerek sütőformát.
Hámozzuk meg az ananászt, közepéből a vastag eret vágjuk ki, majd aprítsuk kis darabokra. Ugyancsak hámozzuk meg a mangót és azt is vágjuk kis kockákra.
Tegyük a felaprított gyümölcsöket egy nagy tálba, karikázzuk hozzá a banánt, adjuk hozzá a feldarabolt aszalt szilvát is.
Szórjuk rá a kókuszreszeléket, porcukrot, a citrom lereszelt héját, csorgassuk meg a citromlével és a baracklekvárral majd óvatosan keverjük össze. Töltsük a kibélelt sütőformába, és a tetejét kenjük meg olvasztott vajjal.
Tegyük előmelegített sütőbe, és 150 fokon süssük 30-35 percig. Ha elkészült, még langyosan vágjuk cikkekre, tegyük nagy tányérra - akár vaníliaszószt is kanalazhatunk mellé.