Hozzávalók:
3 fej vöröshagyma, 2 csomag réteslap, 2 evőkanál étolaj, 0,5 pohár reszelt trappista sajt, 0,5 pohár reszelt karaván sajt, 0,5 pohár reszelt ementáli sajt, 3 tojás, 0,75 pohár tejszín, 1 evőkanál liszt, őrölt szerecsendió, petrezselyemzöld
Elkészítése:
A felkarikázott hagymát az olajon megdinszteljük. A sajtokat összekeverjük a felvert tojással, a fűszerekkel, a liszttel, a tejszínnel és a megpárolt hagyma háromnegyedével.
A réteslapokat körül 10x10 centiméteres kockára vágjuk, és a muffin sütőformákat 3-4 db lappal kibéleljük. Háromnegyed részéig megtöltjük a sajtos keverékkel, tetejére is teszünk a pirított hagymából.
150-160 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ügyeljünk, hogy pontosan a tálalás előtt süljön meg, mert hamar összeesik, és nem lesz szép.