Hozzávalók:
1 csomag réteslap, 2 db csirkemell filé, fél-fél darab sárga és piros kaliforniai paprika, 1 teáskanál tikka fűszerkeverék (ha nem tudjuk beszerezni, használjunk curryt), 1 evőkanál natúr joghurt, só, darált bors, fél csokor friss korianderlevél, 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
Vágjuk vékony, ujjnyi csíkokra a csirkemellet, tegyük egy tálba, kanalazzuk rá a natúr joghurtot, szórjuk rá a fűszerkeveréket, enyhén sózzuk meg és daráljunk rá borsot. Keverjük alaposan össze, majd tegyük pár órára a hűtőszekrénybe.
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőbe, tegyük bele a vékony csíkokra felmetélt paprikát, pirítsuk pár percig, majd adjuk hozzá a befűszerezett húscsíkokat a fűszeres páccal együtt. Erős lángon, állandóan kevergetve, pár perc alatt pirítsuk meg.
Hajtsuk szét a réteslapokat, és vágjunk belőle tíz centi hosszú lapokat. Egy-egy lap szélére tegyünk két-három darab megsütött paprikás csirkecsíkot, majd göngyöljük fel szivar alakúra.
Tegyük egymás mellé egy sütőlemezre, és forró 170-180 fokos sütőben 10-15 perc alatt süssük pirosra.
Tálaljuk kis tálkákba, mellé koktélparadicsomból készült salátát kínáljunk. Remek vendégváró harapnivaló.