Hozzávalók:
20 dkg rizsliszt, fél teáskanál só, 8 dkg kókuszreszelék, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál kókusztej vagy olvasztott vaj
Elkészítése:
Öntsünk egy lábasba 160 milliliter vizet, melegítsük fel, majd szórjuk bele a lisztet. Fakanál segítségével jól keverjük össze. Szórjuk hozzá a sót, az apró darabokra összevágott hagymát, és a kókuszreszeléket. Dolgozzuk jól össze, majd fedjük le a lábast, és pihentessük negyed órán keresztül.
Borítsuk a tésztát liszttel meghintett tésztára, gyúrjuk át jól, majd vágjuk nyolc egyforma darabra. Kezünkkel sodorjuk össze, majd sodrófával nyújtsuk ki vékonyra.
Forrósítsunk fel egy nagy serpenyőt, majd tegyük bele a kinyújtott kenyértésztát. Erős lángon mindkét oldalát süssük fél-fél percig. Vigyázzunk ne süssük túl, mert nagyon könnyen kiszárad.
Ha elkészült szedjük át egy tányérra, kenjük meg olvasztott vajjal vagy kókusztejjel.