A stílusos nő kellékei

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Rózsa Erika fotóival és a szerző magyarázó rajzaival illusztrált album különlegessége, hogy a szerző nem a divattal, a napi trendekkel és az öltözködés szezonális változásaival foglalkozik, hanem a klasszikus és az örök elemekkel, az alapdarabokkal. Tanácsot ad üzleti, mindennapi és alkalmi élethelyzetek öltözködésére vonatkozóan, eligazítást nyújt a női ruhatár formavilágában.

Schiffer Miklós a 90-es évek derekától kezdett divattervezéssel és divatkereskedelemmel foglalkozni. Ma már a stílus és a divat országosan elismert szaktekintélyeként előadásokat tart vállalatoknak, bankoknak, biztosítóintézeteknek, valamint számos magánember és ismert közéleti személyiség személyes stílustanácsadója. Budapesti üzletében ismert világmárkák mellett saját tervezésű modelljeit is forgalmazza.

Az album szerzője segítséget nyújt mindazoknak, akiket érdekel a stílusos öltözködés különleges világa, a női öltözködéskultúra, a ruházkodás kulisszatitkai, áthághatatlan szabályai és érdekes különlegességei.

A stílus maga az ember, azaz minden embernek van és kell is, hogy legyen stílusa. Vannak, akik érzik, felismerik és meg is tudják fogalmazni a ruhával kapcsolatos apró különbségeket, mások reménytelenül állnak minden olyan választás előtt, ahol a racionalizmus mellett vagy éppen helyett a stílusérzéknek kell átengedni a döntést.

Fotó: Rózsa Erika

Ajánlat
Stílusról férfiaknak: Schiffer Miklós könyve a férfiöltözködésről
Divat.hu

Hogy mindig stílusos legyen:
Schiffer Miklós: Stílusról férfiaknak

Fórumajánló: Mikor lesz öltözködésszabadság Magyarországon?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!