Gisele Bündchen felmondott

Vágólapra másolva!
Otthagyta a Victoria's Secret fehérneműcéget Gisele Bündchen. A brazil származású topmodell azért nem volt hajlandó meghosszabbítani a szerződését, mert a cég nem akart neki évi ötmillió dollárnál több fizetést adni.
Vágólapra másolva!

Gisele Bündchen amerikai topmodell otthagyta a Victoria's Secret fehérneműcéget, amelynek évek óta az elsőszámú reklámarca volt. A 26 éves modell állítólag azért nem volt hajlandó meghosszabbítani a szerződését, mert a Victoria's Secret nem akart neki ötmillió dollárnál több fizetést adni - legalábbis a New York Post pletykarovata, a PageSix szerint.

Bündchen azonban cáfolta a lap értesüléseit - állítása szerint régóta érlelődött benne a döntés, és már tavaly novemberben szeretett volna továbblépni.

"Már hét éve dolgozom velük - olyan, mintha egy család lennénk." - mondta Bündchen egy divatbemutató után. "De szeretnék más dolgokat is kipróbálni. Egy kicsit elegem van abból, hogy mindenki azzal a szexi csajjal azonosít, aki a Victoria's Secret divatbemutatóin és plakátjain vagyok - pedig ez csak az énem egyik része."

"Minden jót kívánunk Gisele-nek, és köszönjük azt a fantasztikus munkát, amelyet az elmúlt években végzett" - mondta a Victoria's Secret igazgatója, Edward Razek, ám arról nem volt hajlandó nyilatkozni, mi vezetett végül ahhoz, hogy nem hosszabbították meg Gisele Bündchen szerződését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről