Tervezd meg magad esküvői honlapod!

Vágólapra másolva!
Nemcsak társat lehet keresni az interneten, de akkor sem kell felállnunk a számítógéptől, ha rátaláltunk: külföldön már évek óta hódít a saját esküvői honlap készítése a nagy nap alkalmából, amely hamarosan itthon is elterjedhet.
Vágólapra másolva!

Hétről hétre nyílnak újabb esküvői honlapok a világhálón. A Magyar Esküvő című szaklap most arra biztatja a fiatalokat, hogy szerkesszenek saját esküvői honlapot.
Az esküvői honlapok egy része nem más, mint virtuális meghívó, amelyeken sokkal több információt el tudunk küldeni magunkról a barátainknak, ismerőseinknek, mintha csak a borítékos lapot küldenénk el postán, mégoly gyönyörűségesre és romantikusra sikeredett is az. Sokszor a kettő sem zárja ki egymást.
Szerepelhet a honlapon a lagzi helyszíne, a parkolási lehetőség, a megközelíthetőség, de még a menü is. Netán az étterem neve, címe - amelynek természetesen ugyancsak van honlapja - így azt is kiválaszthatjuk, hol akarunk ülni, hacsak nem névre szólóan ültetett lesz a vacsora. Korántsem tűnik tolakodásnak, ha feltüntetjük, számíthatnak-e a meghívottak menyecsketáncra.
Nagy divat a fiatal pár gyerekkori képeit is feltenni a honlapra. A lakodalom után felrakhatók a legjobban sikerült esküvői fotók, amelyeken nem árt feltüntetni, ki kicsoda, így az, akinek küldjük emlékbe a képet, akár tárolhatja is az eddig nem ismert rokonok fényképeit. Itt lehet megköszönni a részvételt vagy akár az ajándékokat is.
A korszerűbb honlapok interaktivitásra buzdítanak, szavazni lehet például arra, hova menjen a pár nászútra. Érdekes ötlet, hogy ha vidékről jönnek a barátok, szálláslehetőséget ajánlunk nekik, amelyet jó előre egyeztetünk a panzióval, kialkudva egy viszonylag kedvező tarifát.
Ami viszont nem pótolható virtuálisan, a menyasszony és a vőlegény. Ők még - egyelőre legalábbis - élőben szükségeltetnek az esküvőhöz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről