90 éves a Paramount Pictures

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

www.paramount.com Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones, Whoopi Goldberg, Sharon Stone, Al Pacino, Jim Carrey és sokan mások ünnepeltek együtt a filmművészet Mekkájában.

A Paramount stúdiókban sok sztár született, akiket a filmgyártó cég produkciói tettek világhíressé. Például John Travolta, aki szinte teljesen ismeretlen volt a szakmában, mielőtt megkapta a nagy sikerű Szombat esti láz főszerepét. Azóta is a legkeresettebb színészek között tartják számon.

A Paramount boszorkánykonyhájából olyan felejthetetlen alkotások kerültek ki, mint például a Keresztapa, a Titanic, a Végzetes vonzerő vagy például a Forrest Gump. A lista végtelen, és a cég múltja és jelen szavatolja, hogy még sok kiváló produkcióval lepik meg a mozirajongókat.

Paramount Pictureshttp://www.paramount.com/

A Paramount Pictures filmstúdiót Adolph Zukor alapította 1912-ben. Az egyetlen, fennállása óta Hollywoodban működő filmstúdió-óriás, születésnapja alkalmából megváltoztatja híres, csillagoktól körülvett hegyet ábrázoló logóját. A fennállásának kilencedik évtizedét fémjelző új logo legújabb filmprodukciója elején, a Harrison Ford főszereplésével készített thriller, A K-19: The Widowmaker című film nyitányaként látható. A filmet július 19-én kezdik vetíteni az amerika mozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!