Bruce Willis örökbefogadásra buzdítja az amerikaikat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum Az ötödik elem 47 éves sztárja arra buzdítja az amerikai polgárokat, hogy legyenek ők is hősök azáltal, hogy magukhoz veszik a szüleik által elhagyott vagy megárvult gyermekeket.
Az Egyesült Államok elnöke, George W. Bush közszolgálati kampányt hirdetett az adoptálási kedv növelése érdekében, és Bruce Willist nevezte ki a kezdeményezés nemzeti szóvivőjévé. Bush beszédében kérte honfitársait, hogy nézzenek a szívükbe, és mérlegeljék, hogy képesek lennének-e megváltoztatni egy gyermek életét az adoptálás útján.

Az örökbefogadás jogi hátterehttp://www.origo.hu/uzletinegyed/csaladiugyek/csaladjog/20010720orokbefogadas.htmlTájékozódjon a magyar helyzetről.

A politikus felesége, Laura Bush és Bruce Willis televíziós kampányműsort indított, melyben az örökbefogadást próbálják népszerűsíteni. Az első adásban a színész elmondta, hogy jelenleg 130 000 gyermek él otthonokban, akik nevelőszülők jelentkezését várják. A kampány részeként a közeljövőben internetes honlap indul, mely megkönnyíti az örökbefogadási adminisztrációt. A weboldalon 46 államból származó, több mint 6500 adoptálásra váró gyermek fotóját tekinthetik meg az érdeklődők.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről