Brad Pitt hét gyereket szeretne

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: Hölgyfórum Terveik szerint az elkövetkező egy-két évben elkezdenék családjuk bővítését, míg azonban a színésznő két-három gyerekre gondolt, Brad nem állna meg hétig. A 33 éves Jennifer két éve tartó házaséletüket úgy jellemezte: "nagyon is normális".

"Mindenki azt hiszi, hogy ragyogó, nagyvilági életét élünk, pedig a mi házaséletünk teljesen normális. Csendes együttlét az, amikor otthon vagyunk, együtt üldögélünk, olvasunk, festegetünk, felolvasunk egymásnak, filmeket nézünk, és zajos bulik helyett csendes vacsorákat tartunk." - nyilatkozta a színésznő.

Brad Pitt rajongói oldalhttp://celebs.absolutenow.com/brad_pitt/Jennifer Aniston képek a webenhttp://www.allstarz.org/aniston/Ki a legnagyobb sztár Hollywoodban?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=32879Jóbarátok-honlaphttp://www.freeweb.hu/friends/

Kilenc sorozat után a Jóbarátok véget ér, és Jennifer úgy érzi, nem lesz könnyű otthagyni a lassan életformájává vált sorozatszereplést. Az NBC producerei nem zárják ki annak lehetőségét, hogy megalkossák a tizedik sorozatot is, egyelőre azonban bezárják New York-i stúdiólakásukat. "Megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy vége, de a váltás, amikor eljön az ideje, egy jó dolog." - mondta Jennifer. A színésznőnek nemrégiben jelent meg legújabb mozifilmje, a The Good Girl című, amelyben Aniston egy férjes asszonyt alakít, akinek viszonya van egy szupermarketben dolgozó fiúval.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről