A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Naomi Campbell ismét azt állítja, férjhez ment

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Bár pletykahírek állítják, hogy karikagyűrűket láttak a fiatalok gyűrűsujjain, Naomi kijelentése - mint az már oly sokszor bebizonyosodott - nem biztos, hogy közel áll az igazsághoz. A modell már többször nyilatkozott úgy, hogy férjhez ment, utólag pedig majdnem mindig kiderült, hogy leginkább önmagát áltatta. Hat évvel ezelőtt gyémánt eljegyzési gyűrűt viselt az ujján. Akkor éppen Luca Orlandi designerrel járt.

Naomi kolléganője, Eva Herzigova esküvőjén bejelentette, most már férjes asszony, haza kell mennie a férjéhez. Sajtóreferense állítja, hogy Naomi egyik kedves szokása, hogy minden egyes barátját férjének szólítja, feltéve, ha nagyon szereti az éppen aktuálist.

Naomi Campbell-honlaphttp://www.naomicampbell.com/A divatvilág híreihttp://www.fashionguide.com/Look Models Magyarországhttp://lookmodels.euroweb.hu/index_weboldal.htmlEsküvőhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=46319

Robert de Niro például azért hagyta ott a párductestű modellt, mert az elkezdett gyémántgyűrűt hordani, miközben jártak. Tévében kiáltotta világgá, hogy Adam Clayton, a U2 sztárja elveszi feleségül, a pár azonban nem sokkal ezután szakított. Később, amikor Gianni Nunnari filmmogul udvarlását élvezte, szintén felkerült egy gyémántgyűrű az ujjára, sajnos azonban Nunnari már nős volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!