Naomi cserben hagyta a Westlife-ot

Vágólapra másolva!
Bryan McFadden, a Westlife énekese borzasztóan fel van háborodva Naomi Campbellre, aki a forgatás napján mondta le szereplését az ír fiúcsapat legújabb videoklipjében.
Vágólapra másolva!

Az előzetes megállapodás szerint a világhírű szupermodell lett volna a zenekar legújabb kislemeze, a Bop Bop Baby videoklipjének központi alakja, és a rendező elmondása szerint a történetet is rá szabták.

Mint Bryan elmondta, Naomi az utolsó pillanatban hagyta cserben őket. Az együttes végül mégsem maradt híresség nélkül; Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosának lánya, Leah hajlandó volt beugrani a modell helyére.

"A stábból valaki ismerte Leah Wood-ot, felhívta, ő meg azonnal odajött a forgatásra. Fantasztikusan jó volt, és nem lehetünk neki elég hálásak. Megmentette a klipet, s végül ez lett az eddigi legjobb munkánk" - nyilatkozta Bryan, majd azt is hozzátette: "A videóklipben Vinnie Jones is játszik, aki a rosszfiút alakítja. El akarja venni Leah-t, mi pedig muskétásoknak vagyunk öltözve, akik berontanak és megmentik az esküvőtől."


Korábban:
Botrány a Westlife körül
A Westlife a pápának énekel

Fórum:
Találkoztam egy sztárral ...

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
A Westlife albumaival

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről