Rendezzük be a fürdőszobát!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Minimalizmus a fürdőszobában is

Alessi.ithttp://www.alessi.itAgapedesign.ithttp://www.agapedesign.it/Hansgrohe.huhttp://www.hansgrohe.hu/Fürdőszoba-berendezések a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/bevasarlas,_kereskedelem/belkereskedelem/kiskereskedelem/boltok,_szakuzletek/berendezesek,_felszerelesek_kereskedelme/furdoszoba-berendezesek/

A Gyimóthy György által a Mobili Artica számára tervezett kollekciók praktikusak, rengeteg okos részletmegoldással rendelkeznek, és ami a fontos: gyönyörűek.

Forgalmazza a Das Bad - Ági Müller és Társai Kft., tel: 356-7602

Gömbölyded formák

Vidám, ötletes kiegészítőiről is ismert az Alessi, mely most profilbővítést hajtott végre a fürdőszobák területén. Idén tavasszal mutatta be a Stefano Giovannoni által tervezett fürdőszoba kollekciót, amelynek minden tagját barátságos, gömbölyded formák jellemzik.

Hamarosan kapható a HomeGarden online áruházában.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
Gyimóthy György modelljeStefano Giovannoni modellje


Kitalálni egy egyedi mosdót olyan nehéz, mint feltalálni a biciklit

Ezer kísérlet anyaggal és formával bárkit feladásra kényszerített volna, kivéve az olasz Agape vezető formatervezőjét, Giampaolo Benedinit, aki a Foglio mosdó tervezésénél a növények leveleinek alakját használta kiindulásul.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden


A mosdó különlegessége, hogy támasztékul egy acélgyűrű szolgál, ezáltal a mosdótálban a víz halkan folyik le. A minimalizmus hatása ebben az esetben nem túl erőltetett, az áttetsző mosdólapok vidámak és könnyedek. Kiegészítőnek négyszögletű és kerek tükröket terveztek, megtartva a design egységét
Forgalmazza a Mobili Mania, tel: 250-0907

Forrás: HomeGardenZuhanyrózsa vagy rádió?

Ne tévesszen meg senkit a forma, ez bizony egy rádió: a fürdőszobai szerelvényeket gyártó cég, Hansgrohe újdonsága Grundig technológiát rejt, és természetesen vízálló.

Forgalmazza a Hansgrohe Kft., tel: 231-0036

A cikkben bemutatott termékek, bútorok minőségéről, áráról, kérjük, tájékozódjon az üzletekben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről