Gyermeket vár a norvég hercegnő

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A küszöbön álló anyaság azonban mindeddig egy szemernyit sem vont el a hercegnő energiáiból: terhességének bejelentésével egy időben Martha Louise azt hangsúlyozta, hogy pompásan érzi magát, és meg fogja tartani karácsonyi koncertjeit. A hercegnő ugyanis az Oslói Evangéliumi Kórusban szerepel mint vendégsztár; a kórus a karácsony előtti két hétben indul koncertkörútra.

Képek Martha Louise és Ari Behn újságíró esküvőjérőlhttp://worldroots.com/foundation/features/weddings/maerthanorway1971wedding.htmA Norvég királyi ház honlapjahttp://www.kongehuset.no/

A hírt nagy örömmel fogadta Harald király és Szonja királyné, akik most első alkalommal válnak tényleges, biológiai értelemben is vett nagyszülőkké. A trón várományosának, Haakon fiuknak ugyan már van egy gyermeke, Marius, de Haakon nem vér szerinti apja a kisfiúnak, aki feleségének, Mette-Marit Hoibynak egy korábbi kapcsolatából született gyermeke. Marius mindeddig a család kedvence volt - de az öröklésnél természetesen szóba sem jöhetett. Martha Louise és Ari kedden fognak először megjelenni a nagyközönség előtt azután, hogy szülővé válásuk hírét közzé tették.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről