A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Panellakásban praktikusan

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ilyen kis alapterületnél semmi nem lehet fölösleges és öncélú. A szimmetrikusan szerkesztett lakótér közepére két oldalról használható vitrines polc került, ám ahhoz, hogy ez létrejöhessen, a panelben nyílást kellett vágni. Ravasz színű, lazac-éger bútorlapból készített beépített bútorok uralják a lakást.

Forrás: HomeGarden
A lakás alaprajza


A nagy tükörfelületek térnövelőként szolgálnak, éppen ezért nem mindegy, hova helyezik el ezeket a csillogó felületeket. A zöld reluxa feladata, hogy eltakarja a minikonyhát. A födémekbe rögzített forgatható tévé-videó blokk pedig ezen a helyen igazán praktikus megoldás.

A lakás képei magukért beszélnek

Forrás: HomeGardenA látvány az előszobából belépve: szintkülönbség és burkolatváltás bontja meg a teret. A lehajtható asztalka, a két oldalról használható polcos szekrény, a forgatható tévéállvány és a dobogó alatti hely kihasználása mind a hasznos alapterület növelésének eszközei.
Étkező és a minikonyha egységet alkot. Tőlük határozottan eltér a háttérben lévő meleg hangulatú mélyzöld pihenősarok. A konyhát rejtő finom márvány mintázatú reluxa az ablakokon is megismétlődik.Forrás: HomeGarden
Forrás: HomeGardenA görgőkön könnyen mozgatható franciaágy egy pillanat alatt eltüntethető.
Jó ötlet a tévé, a videó tárolására és használatára a könnyen mozgatható polcrendszer. Forrás: HomeGarden
Forrás: HomeGardenA fürdőszoba burkolata harmonizál a lakás színeivel. A mosdót magába foglaló sarokszekrény tükörfelülete mögött is polcok rejtőznek.
A reluxák, a sok-sok beépített szekrény - tükörrel vagy anélkül - mind mind a lakás legjobb kihasználását szolgálják.Forrás: HomeGarden

Spanyol ülőgarnitúrák, nyitott polcrendszerek alkotják a nappalit. Olyan mobil bútorok kellettek ide - székek-fotelek-asztalka-, amelyek viszonylag kicsik és egyszerű vonalúak. A beépített szekrények viszonylag tágasak, mindent elrejtenek.

Az ifjú tulajdonos vágya volt egy igazi franciaágy, ami igen merésznek tűnik ilyen pici helyen. De semmi nem lehetetlen: dobogó rejti az ágyat, amely könnyedén ki-be tolható bútordarab, nappal láthatatlan.

Semmi nem hiányzik ebben az otthonból, ami az óriás társaiban megtalálható, csak talán egy kicsit minden kisebb.

Háider Andrea

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!