A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Virágos ötletek egy percben

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vásároljunk vagy varrjunk új ágyneműgarnitúrát. A minta: hatalmas rózsák. A szín: meggy-bordó. Ezek, egyebek mellett hatásosan kiemelik a lágyan lebarnult bőröd árnyalatait.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGardenForrás: HomeGarden


Ugyanazok a rózsák díszítik a zuhanyfülke függönyét is - kiváló nyári vétel. Hasonló semmiségek képesek egészségesen felújítani a fürdőszobát és feldobni a hangulatot.

Sokaknál otthon üresen állnak az átlátszó üvegvázák: töltsd meg őket vízzel, tegyél bele viaszgyertyákat és élő virágokat. A lényeg, hogy együtt ússzanak.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden


Rózsák kockában. A nyári asztalon mindenképpen kell lenniük virágoknak. A virágok királynője, a rózsa - a dekoráció királynője is. Az aprókockás szegély az abrosz méltó "befejezése". A nyár életvidám rózsa-mintáit kapták a párnahuzatok is.

Rózsaszirmok illata. Ha igazán szereted a virágok királynőjének illatát, most érdemes rózsát szárítanod, illetve potpourrit készítened. Vásárolj vagy válogass a kertben azonos szárhosszúságú csokrot, lehetőleg bimbós rózsákból, és frissen fejjel lefelé lógatva szárítsd ki. A legjobb ha szellős padláson hagyod a csokrokat. A potpourrihoz a rózsafejekről - legjobbak a közönséges parkrózsák, tearózsák - le kell szedned szirmokat és papíron szétterítve szellős helyen kiszárítani. A szirmokat azután üvegtálba rakhatod, más virágszirmokkal, pár csepp illóolajjal dúsíthatod.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!