A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Változatok hálószobára

Vágólapra másolva!
Egyesek különálló hálószobát rendeznek be a lakásban, másoknak meg kell elégedniük egy több szerepet is betöltő helyiséggel, amit dolgozószobaként vagy akár nappaliként is használnak. A kényelem és a meghitt hangulat megteremtése azonban minden esetben fontos.
Vágólapra másolva!

Százlábú

Bizonyára ez a legkisebb ágy a világon: szélessége alig 74 cm, magassága 50, hossza pedig mindössze 30 cm. A harmonikaszerűen összecsukható lábakat kifeszített vitorlavászon tartja össze, amely felgöngyölítve a szerkezet belsejében tárolható.

Forrás: HomeGarden

A matracot csupán rá kell helyezni a szétnyitott lábszerkezetre, és a "százlábú" máris kényelmes fekhellyé változik. A jelenlegi modell tulajdonképpen nem más, mint az összecsukható vaságy modern változata, amely használaton kívül miniatűr asztalnak tűnik; a világos fa remekül harmonizál a szobában található egyéb fa részletekkel.

Lendületesen emelkedő

A fekhely problémájának legegyszerűbb megoldása (noha valamivel drágább) kihúzható ágyat vásárolni. Az itt látható darab annyira sokoldalú, hogy bátran használható kanapénak, heverőnek, valamint igény szerint egy vagy kétszemélyes ágynak.

Forrás: HomeGarden

A bútor szerkezete meglehetősen egyszerű: a két matrac egymáson helyezkedik el; az alsót kihúzva, majd kissé megemelve azonban egy szintbe kerülnek. Ez a fajta ágy annyira modern és praktikus, hogy bármilyen enteriőrben nyugodtan elhelyezhető. Jelen esetben hatásos csíkos huzattal van bevonva, amelynek színösszeállítása kiválóan harmonizál a fal színével.


Forrás: HomeGardenEgy csepp varázs

Köztudott, hogy a 17-18. században a hálószobát hivatalos vendégek fogadására is használták. Ez a szokás - más okokból kifolyólag - sajnos ma ismét aktuális. A hálószoba tehát napjainkra sokfunkciós helyiséggé vált, amelyben a kanapé-ágy az egyik legpraktikusabb bútordarab. Ebben az enteriőrben a falak nyugtató zöld színe, az egyszerű zsalu, a gyönyörű fémrészletek, valamint a formák egyszerűsége tökéletes összhangot áraszt. A minimális dekorációt csupán a falra függesztett szokatlan virágcserepek törik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!