Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A malagai születésű 41 éves színész már nem először szerepel ilyen jellegű reklámfilmben: ő népszerűsítette a Diábolo illatot is, de bevallása szerint a Mediterráneo sokkal közelebb áll a szívéhez. "Mindig fontosnak tartottam a gyökereimet. Mediterrán vidéken születtem, és úgy tartom, hogy mindenhol a kultúrámat kell képviselnem. Ezen kívül a Mediterráneo friss, férfias illata is ezt a vidéket idézi fel érzékeimben" - nyilatkozta a színész az új termék reklámjának forgatása alatt. Banderas nem rajong megszállottan a parfümökért, de van néhány típus, amelyet nagyon kedvel, főként olyanok, melyek régi emlékeket idéznek fel benne.

Antonio Banderas jelenleg az Oscar-díjas spanyol rendezővel, Pedro Almodóvarral dolgozik egy közös filmen, melyben Penélope Cruz, Tom Cruise menyasszonya lesz a partnere. Ezen kívül tervei között szerepel egy musicalszerep is. "Hollywoodot már meghódítottam, most jöhet a Broadway" - mondta nevetve az újságíróknak, akik felkeresték a forgatáson.

A magyar nézők az Eredendő bűn című filmben láthatják a spanyol származású sztárt, melyben a 26 éves, Oscar-díjas Angelina Jolie a partnere.

Ajánlat:
A Puig parfümgyártó cég honlapja
Banderas-rajongóklub honlap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről