A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csütörtöki tévé ajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A bal lábam
(ír-angol film)

Christy Brownt még saját szülei is gyógyíthatatlannak, mozgássérültnek és gyengeelméjűnek tartják. Egy szép napon azonban a családnak rá kell döbbennie, hogy Christy nemcsak ért, érez, de gondolkodik és iszonyú elszántsággal küzd szerettei elismeréséért.

20:00, Csütörtök Duna TV

A Földlakók nemi élete
(amerikai vígjáték)

Amit mindig is tudni akartál a szexről, most elmondja nekünk egy földönkívüli? Láthatjuk a Nőt, Jennyt (Carmen Electra) és a Férfit, Billyt (Mackenzie Astin), amint az éjszakai felnőtt játszótéren, egy diszkóban ismerkedni próbálnak. Pedig már akkor látszik, reménytelen az ellenkező nemű emberi egyedek kommunikációja. Jönnek az első randik, bemutatkozás a bölcseknek, barátok ellentétes programozása, félrelépések. Mindig viharos vizeken eveznek a szerelmesek. Mégis lehet, hogy révbe érnek: szülők lesznek, akár a bölcsek és továbbadják majd e bolond faj különleges udvarlási szokásait.

21:40, Csütörtök HBO

Piások
(amerikai film)

Nem a hasis, nem a heroin, nem a kokain a legelterjedtebb kábítószer a földön, hanem az alkohol. Százmilliók szenvednek tőle. És milliók próbálnak leszokni. Az Anonim Alkoholisták Szervezete mindenkinek lehetőséget nyújt, hogy megvívjon saját maga és többi sorstársa előtt az ital démonával. Jim is megpróbálja ezt az utat. Kitárja lelkét, minden gondját-baját a társaság előtt. Azután - miközben a többiek folytatják beszámolóikat - odébbáll, hogy végre ismét leihassa magát.

23:40, Csütörtök m1

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!