Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Pfeiffer a Bridges testvérek között



Sea Hunt Lloyd Bridges ShowAzok a csodálatos Baker fiúk

A 70-es években Peter Bogdanovich Az utolsó mozielőadásával, Michael Cimino Villám és Fürgelábjával elért Oscar-jelölést a King Kong paleontológusának és első számítógépes film, a Tron, avagy a számítógép lázadásának a monitor csapdájában ragadt akcióhősének kudarca követte. A Cybill Shepherd színésznővel való szakítása után 1975-ben találkozott Susan Gestonnal és megnősült, majd három lánya született: Isabelle, Jessica és Hayley.

A 80-as években az Esélylesők lepattant futballistájaként kerül szerelmi háromszögbe és a Kicsorbult tőr című thrillerben Glenn Close vonzásába. Az anyagi és közönségsiker ellenére a várva várt Oscar-díj elmaradt.

A 90-es évek elején Barbra Streisand partnereként a Tükröm, tükrömben és a Terry Gilliam rendezte A halászkirály legendája című romantikus drámában szerepelt, az

A nagy Lebowski

Bridges népszerűségét a Coen fivérek A nagy Lebowskijának 70-es évekből itt ragadt öreg hippijeként sikerült növelnie. Majd Sharon Stone partnere volt a hollywoodi életet bemutató A múzsa csókjában és a lóverseny mindennapjait ábrázoló Simpatico című filmben is.

Bridgest a The Contender című filmben nyújtott alakításáért negyedik alkalommal is Oscarra jelölték, de ismét díj nélkül távozott a ceremóniáról.

Ajánlat:
Jeff Bridges
A fotográfus Jeff Bridges honlapja

Korábban:
Brendan Fraser

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!