Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

I love Budapest
Magyar játékfilm

A film főhőse négy fiatal. Az egyik pár a mai világban otthonosan mozgó, dekoratív, a minél gyorsabb meggazdagodásra törekvő, drága kocsival, drága ruhákban járó fiú és lány. A másik a bumfordi cipőjű, álmodozó, vágyakozó vidéki lány és a szakadt alsónadrágos ügyetlen biztonsági őr. Naponta megyünk el az utcán ilyen emberek mellett, és alaposabb elemzés nélkül is rögtön megállapítjuk, hogy született vesztesek.
De most ők a főszereplők, és végre figyelünk rájuk. Modern mese ez. Érzelmes és ironikus történet, kétezerben, Budapesten.

20.00, Duna TV

A film honlapja

Happy, Texas
Amerikai vígjáték

Wayne (Steve Zahn) és Harry (Jemery Northam) rossz útra tévedtek, miután elszöktek a börtönből. Ellopnak egy lakókocsit két meleg fiatalembertől. A szökött fiúkról a texasi Happy városkában kiderül, hogy már nagyon várták őket! Mindenki azt hiszi, hogy ők a híres koreográfusok, akik betanítják majd a kislányoknak az éves Miss Frissen Facsart Narancs Fesztivál kecses táncmozdulatait. Wayne és Harry fürödnek a népszerűségben, és elvállalják a feladatot, amíg a kellő pillanatban tovább tudnak állni. A saját nemét kedvelő Chappy seriffnek (William H. Macy) szemet szúr, hogy a srácok melegek lévén túlságosan is érdeklődnek a helybéli fehérnép iránt. A városka bankigazgatónőjébe beleszeret Harry, és feladja bankrablási terveit. Csakhogy erről nem értesül idejében igazán veszélyes harmadik szökevény rabtársuk...

14.45, HBO

A filmről

Gyere! Csere - Egy erkölcstelen mese
Amerikai vígjáték

Jerry legjobb barátja, Barry feleségét, Maryt nézte ki magának, mivel barátnőjével, Terrivel érzelmileg és szexuálisan is holtpontra jutottak. Mary kezdi azt hinni, hogy frigid, mivel férje - akármilyen rendes ember is - nem tudja megadni neki, amit akar. A keresztbe kavarásokból irtózatos botrányok lesznek, de mielőtt Jerry teljesen megbolondulna, Terri felfedezi, hogy ő a női nemhez vonzódik, és összejön Cherivel, az édes kis asszisztensnővel. Mielőtt Mary is összeomlana, Barry tanácsot kér másik legjobb barátjától, Carytől az igazi hímsovinisztától.
Ha ez így elsőre nem is érthető, a filmből minden kiderül, ahol fegyverek helyett remek párbeszédek, poénok és egyebek sülnek el.

20.00, HBO

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!