Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Huszárik Kata-portré
magyar dokumentumfilm

Huszárik Kata 10 éves volt, mikor édesapja, Huszárik Zoltán 50 évesen váratlanul elment. A kislány azóta színésznővé érett. A dokumentumfilmben vall életéről, színészi pályájáról, apjáról maradt emlékeiről és arról, hogyan tudta a "súlyos" örökséget beépíteni színészi életébe.

13.00, Duna Televízió

Fotók és írások Huszárik Katáról


A nagymami soha
amerikai vígjáték

A frissen megözvegyült Eddie nehéz döntés előtt áll: határoznia kell fiai jövőjéről, és bármennyire nem szívesen teszi, meg kell kérnie Kurnitz nagyit, hogy ameddig ő egy jövedelmező állást nem talál, gondoskodjon a gyermekeiről, Jayről és Artyról. A fiúk így közelebbről is megismerkednek a kissé érdes modorú nagyi világával, a népes, ámde kifejezetten különc rokonsággal: a család feketebárányával, Louie bácsival, valamint Bella nénivel és annak kissé furcsa széptevőjével, aki egy moziban dolgozik. Főszerepben Richard Dreyfuss és Mercedes Ruehl.

22.35, RTL Klub

Richard Dreyfuss-rajongói oldal


Kutya ABC - Az ősi kutyafajták
olasz ismeretterjesztő filmsorozat

Hozzáértő szakemberek szerint egyetlen állatfaj sem fordul elő annyiféle változatban, színben, testfelépítésben, méretben, viselkedésformában, mint a kutya. Hiába származik - valószínűleg - egyetlen fajtól, a farkastól, az ember szelektáló tenyésztési tevékenysége hihetetlen módon megváltoztatta, és az idők folyamán számtalan fajtát alakított ki. Most - a teljesség igénye nélkül - egy kis bemutató következik. Akadnak közöttük jól ismert, illetve Magyarországon csak ritkán látható fajták. Ezenkívül a kutyakiképzésből és a munkakutyák életéből is egy kis ízelítőt kaphatunk.

23.30, Spektrum

A kutyaszövetség honlapja


Fórum:

A tévé és gyermekeink, avagy ki a főnök a távirányítónál?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!