Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Egy Muppet az űrből
Amerikai családi film

Ki ne ismerné a legendás csapatot, Breki, Topi, Gonzo, Miss Röfi és a többiek a világűrben próbálnak szerencsét. Ezúttal Gonzo a főszereplő, neki segítenek megtalálni helyét az Univerzumban. A produkcióban a bábokon kívül fellép Ray Liotta, David Arquette és Andie MacDowell is.

A Muppet banda űrutazási oldala

15.15, HBO

Huligánok
Német film

Bikinis lányok, pöttyös ruhák, hegyes orrú csukák, rock'n roll - kölni fiatalok az 50-es években. Freddy és a haverjai torkig vannak a kispolgári léttel, bandába verődve egészen másról, gazdagságról és nagy kalandokról álmodnak. Freddynek van a legjobb csaja a környéken, képes érte mindenre, még bűncselekményre is. Egy jó balhénak induló betörésből talán meglesz a dohány, amivel kényeztetheti az isteni Sissyt.

21.40, m2


Villanófényben
Amerikai filmdráma

Elisabeth főiskolai évei alatt viszonyt folytatott egyik tanárával, melyet egy szép napon megelégel, és New Yorkba indul szerencsét próbálni. Hamarosan felfedezi Greg Miller, az egyik neves fotográfus, és Elisabeth az egyik leghíresebb modelljévé válik. A lány egy kiállításon találkozik Daniel Jelline hegedűművésszel, aki annyira lenyűgözi őt, hogy Párizsba is követi. Itt fedezi fel, hogy Daniel saját céljaira akarja felhasználni, vagyis segítségével akarja csapdába csalni Rivast, a terroristát, akinek bombamerénylete következtében halt meg Daniel édesanyja. Főszerepben Nastassja Kinski, Rudolf Nureyev és Harvey Keitel.

22.00, Duna Televízió

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!