Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Titánok
Amerikai filmsorozat

A sorozatban mindent megtalálunk, ami egy profi sorozatíró tollából kikerülhet; milliárdos, ámde bajban lévő családi vállalkozás, négy többé-kevésbé ambicózus milliomospalánta, egy betolakodó ifjú feleség, aki maga az ellenállhatatlan és rafinált, egyben pénzéhes csábító. A hétről hétre bonyolodó szappanopera szereplői között találunk olyan hírességeket, mint Casper van Dien, Yasmine Bleeth, Victoria Principal, Perry King, Jack Wagner és Lourdes Benedicto.

A mostani epizód tartalmából: Jennyt az utolsó pillanatban megmentik. A lány nem árulja el, mi váltotta ki a kiborulását. Samantha lehallgatószerkezetet helyez Heather irodájába, és így terhelő bizonyítékokat szerez a nő ellen. Jack megfenyegeti Davidet, hogy azonnal szakítson Laurie-vel, mert Jennynek most nagyobb szüksége van rá. Faith ráveszi Ethant, hogy töltsék együtt az éjszakát egy szállóban.

20.25, tv2

A film rajongói oldala

Az ártatlanság kora
Amerikai történelmi dráma

Newland Archer nemsokkal eljegyzése után megismerkedik menyasszonya rokonával, a kétes hírű Ellen Olenskával. Archer, a helyi előkelő társaság megbecsült tagja saját társadalmi rangját használja arra, hogy helyreállítsa Ellen Olenska megtépázott hírnevét. Azonban az idő múlásával egyre erősebb vonzalom ébred benne az asszony iránt, egyre jobban tetszik neki az, ahogy Ellen szembeszáll a társasági illemmel és a képmutatással. Amikor Newland felismeri saját érzelmeit, úgy dönt, hogy egyre jobban sietteti May Wellanddal kötendő esküvőjét, ám mégis bevallja Ellennek, hogy mit érez iránta. Az asszony azonban tudja, mit jelentene Newland számára egy kompromittáló viszony, s inkább elhagyja New Yorkot. Főszerepben Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer és Winona Ryder. A filmet Martin Scorsese rendezte.

22.20, RTL Klub


Ha a barát viszi az arát
Olasz vígjáték

1899. december 31-én a világ a huszadik század eljövetelének lázában égett. Francesca és Edoardo számára csodásan kezdődne az új évszázad, házasságuk küszöbén állnak. A környék leggazdagabb férfiújaként Edoardo feladta agglegény életmódját az ifjú Francesca kegyeiért. Bármelyik lány örült volna Francesca helyében, aki szerelemből és nem pénzért szeretne férjhez menni. Szülei iránti tiszteletből vállalja csupán a házasságot. Francesca a ceremónia közben pillantja meg a férfit, aki végzetesen rabul ejti szívét. A vőlegény tanúja a kifinomult Angelo, aki éppen hazatért Amerikából. A házasság sorsa ezzel meg is pecsételődik.

21.35, HBO

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!