A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vészhelyzet - Legyen meg a te akaratod!
Amerikai filmsorozat

Greene továbbra is nagyon furcsán viselkedik, egyre nehezebben viseli el mind a kollégáit, mind a betegeket. Weaver egyre nehezebben tolerálja szokatlan viselkedését, és azt fontolgatja, hogy alkalmassági vizsgálatra küldi. Corday pedig mindeközben az esküvőjüket tervezi. Carter meghívja Abbyt egy, a nagymamája által szervezett jótékonysági estre. Kovac, miközben azon igyekszik, hogy ne legyen féltékeny, újra találkozik Stewart püspökkel, aki szteroidot kér tőle, hogy elláthassa a munkáját.

20.25, RTL Klub


Hulot úr nyaral
Francia vígjáték

A film egy tengerparti fürdőhelyen játszódik, ahová a vékony pénztárcájú párizsi kispolgárok menekültek a tikkasztó hőség elől. Közöttük téblábol Hulot úr (Jacques Tati) kurta nadrágban, elmaradhatatlan pipájával s vászonsapkájával, özönvíz előtti autójával nyargalászva. Ő aztán önkéntelenül is gondoskodik itt zűrzavarról, annak ellenére, hogy nagy igyekezettel próbál beilleszkedni környezetébe, de sokszor éppen túlbuzgóságából származnak a bonyodalmak.

21.50, m2

Jacques Tati filmjeiről

Mennyei napok
Amerikai filmdráma

Bill és Abby szeretik egymást, de a világ előtt testvéreknek mondják magukat. Menekülve a városban élt szegény és nehéz élettől, elszegődnek Texasba egy farmra dolgozni, ahol a fiatal, gazdag és jóképű farmer beleszeret Abbybe. Mikor megtudják, hogy a férfi halálos beteg, és csak egy éve van hátra, úgy döntenek, Abby elfogadja a farmer házassági ajánlatát. Főszepben Richard Gere és Brooke Adams.

23.45, tv2

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!