A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szervusz, vízibusz

Vágólapra másolva!
Kedvenc helyeink közül ezúttal az A38 állóhajót mutatjuk be, régi adósságunkat törlesztve ezzel. Vetünk egy pillantást az őszi programokra is.
Vágólapra másolva!

Az Artyemovszk-38-ban mindenekelőtt az a jó, hogy télen és nyáron is bízvást látogathatjuk. Ebben a multifunkcionális rendezvényközpontban találhatunk tágas koncerttermet, panorámás éttermet, tetőteraszt és orrteraszt koktélbárral. Ezek a helyiségek sokféle igényt kielégítenek, voltak már a hajón privát bulik, filmbemutatók (legutóbb épp a Szezon premierje), koncertek, partyk sokféle stílusban.

Ha belépünk a hajóra, felszökkenhetünk a tetőteraszra, ahol minden este zene vár. Kikérjük a sörünk, észrevesszük, hogy az egyik csocsóasztal üres. Abban a szúrásban ott is termünk, még a sörünk habja is lelöttyen. Lötyögünk a kellemes, chilles zenére. Aztán ha már lehúzza a zsebünket a pénztárca, gurulhatunk az orrteraszra, bedobni egy-két koktélt. Majd a korlátra támaszkodva, forgolódó gyomrunkkal mintha tényleg suhannánk a Dunán. Közben dúdolgatjuk a kis hajóknak, hogy "szervusz, vízibusz". Így megy ez nyáron. Pénteken vagy szombaton party idején sorbanállás után zúzhatunk a fedélközbe, ahol csocsó, tánctér, orrbár és motorbár (csak vip-vendégeknek) vár minket.

Légkondi van, nem izzadunk rommá, így megmarad az esélyünk pikáns kalandok kezdeményezésére, de torokgyulladást elszenvedhetünk (erre az esetre citromos tea). A hangtechnika nagyon jó, a tánctéren van elég hely bugizni, le is ülhetünk a bárral szemközt ejtőzni, csacsogni, öblíteni egyet. A vécé gusztusos, még hajnalban is vállalható, nagy tükrökben ellenőrizhetjük fizimiskánkat vagy szarhatunk rá. Így megy ez, ha party van.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Július végén, augusztus elején az egész Pázmány Péter rakpartot, meg egy kupac vendéglátóipari egységet is bevontak a buliba, de sajnos a második hetet kivéve, az időjárás olyan volt mint a nyár jó részében: felejthető. Ebben az időszakban a Magyar Pálinka Házának kivonulása okozott némi zavart, de ezt is megoldottuk. Mindenesetre az Elektronikuszene.hu hozott egy pár jó dídzsét. Reméljük, a Dunateraszból hagyomány lesz, jó bemelegítés a Sziget előtt, meg amúgy is csak kicsit arrébb állt a West-Balkán. Így megy ez a rakparton.

Komoly lesz az ősz is. Szeptember 24-én, pénteken, az Anima Sound System koncertjére dj Palotai dupláz rá. Szeptember 30-án, csütörtökön a Transglobal Underground Sound System (UK) és a Másfél lép fel az A38 másfeledik szülinapján. Lesz megint Ablak-a-dubra Special, Naga és Kevin mellett ezúttal Bobby Peru alias Paul Woolford (UK, 2020 Vision) pörgeti a lemezeket. Október 15-én dj Vadim és a Russian Percussion (UK), 16-án Russiandisko (D). Ezenkívül folytatódik a Bladerunnaz (október 9., november 13.) és az Elektronikuszene.hu (november 20.) partysorozata is.

Poppara Pí

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!