A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bécsi kapu az A38-on - élő közvetítés!

Vágólapra másolva!
Az osztrák főváros zenei krémje újfent tiszteletét teszi Budapesten, az A38 állóhajón. A Deck Attack által szervezett, Swound Sound System névre keresztelt szombati buli két vendége dj Makossa és mc Sugar B. Az [origo>play]-en mindezt közvetítjük is.
Vágólapra másolva!

Makossáról érdemes tudni, hogy zenei főszerkesztő a bécsi FM4rádiónál, s ez arrafelé - országos lefedettségű, közszolgálati adóról lévén szó - tekintélyes pozíció. Emellett a legendás, hétfő esti Dub Club rendszeres fellépője a Flexben, saját zenéi pedig többek közt a G-Stone, az Uptight, a Klein és a Vienna Scientists kiadónál jelennek meg.

Sugar B elmondhatja magáról, hogy Kruder és Dorfmeister házi mc-je, ami már önmagában kitűnő referencia. Ezrek hallgatják szombatonként az FM4-en futó műsorát, mc-zik többek közt dj Dsl-lel, alapítója és lelkes résztvevője Dub Club buliknak és közben szakít időt a Swoundpark - stúdió és egyben tehetséggondozó intézmény - irányítására. A bulin, melyet az [origo>play]-en élőben közvetítünk, fellép még két hazai lemezlovas, Infragandhi és Cyborg Templar. A beugró ezerötszáz forint.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!