A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mocskos electrockandroll - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Csütörtöki tunya csápolás, pénteken alámerülés a pokol legmélyebb bugyraiba, aztán megváltásként várjuk a szombatot, de az még forróbb és piszkosabb lesz. Steve Lawler, Lexie Lee, Kai Alce, Danny Howells és Zagar sötétségbe borítják a várost.
Vágólapra másolva!

Retrofuturista farsang

Remek felvezetés a hétvégére a Cökxponban a PASO Ska-Reggae Club nyitóbulija. A koncert kilenc körül kezdődik.

Az auditív csemege mellett Lipi Brown kedvenceiből készült válogatás lemezek, illetve régi plakátok, szórólapok is kiosztásra kerülnek a hamar érkezők között.

Aki már a mai napon el akarja kezdeni a pörgést, nyomás a Mono, hogy aztán sztereóban szóljon a tech-house-breaks, mégpedig a Breakbeat Massive est jóvoltából.

Ha február, akkor farsang, és erre remek alkalom a Kollektiva Kárnevál SpeCZiál pénteki partyja a Trafóban. Erre az estére a prágai electro-színtér két vezéralakját látják vendégül.

Tvyks ezerféle dolgot csinál egyszerre - producer, partyszervező, rádiós, grafikus, emellett 15 éve dj-zik. Legutóbb a pozsonyi Electronic Beats fesztiválon az Underworld után tette oda magát.

Tavaly óta van egy ifjú padavánja, The Voracious, aki mesteréhez hasonlóan ügyes, energikus és változatos szetteket ráz ki a kisujjából.

A Kollektiva soraiból ezúttal Fullstereo az est kiemelt szereplője, ő egy spéci "fullstep" szelekcióval készül. Farsangi buli lévén megjelenés szigorúan nem utcai öltözetben.

Újjáéled a kilencvenes évek kultikus helye, a budapesti Underground Café. A napi rendszerességű nyitva tartás még várat magára, az első időkben havi három-négy alkalommal lesznek partyk.

A Guerilla Crew szervezésében futó Design Musicot most szombaton tartják. Az est stílusát tekintve electro, tech-house és minimal lesz terítéken, főleg a német vonal, azon belül is most a Cocoon és Audiomatique kiadók által képviselt irány áll.

Éljen London, bulizzon Budapest!

Másfél éve járt utoljára Steve Lawler a Hajógyári-szigeten, és még mindig emlegetik a nevét, de most rátesz egy lapáttal, és pénteken kétszeres Renaissance-lemezbemutatóval tér vissza a Studioba. Steve Lawlert tartják a house sötét urának, mocskos, erkölcstelen, de szexi ritmusokkal operál.

Az acidhouse megjelenésekor Lawler lassan kezdett feltöltődni a zenékkel, és amikor maximumot jelzett benne a számláló, kiadta magából a felgyülemlett energiákat. 2001-ben körbeturnézta a világot aktuális albumával, az akkor még számozatlan Lights Outtal, melyet nemsokára követett a Lights Out 2 és a Lights Out 3. Múlt év októberében jelent meg legfrissebb albuma a Renaissance-nál.

A Viva London tracklistájából is kitűnik, hogy nem egy pihentető lounge-albumról beszélünk, hiszen Adam Beyer, Dubfire, Der Dritte Raum neve nem a chillszcénában ismert.

Az album "Tökéletesen visszaadja a londoni The Endben töltött éjszakáim hangulatát. Mélyen lágy house-zal kezdődik, és a legkülönbözőbb irányzatokon át haladva ér el a meglehetősen feszes tempójú csúcsra, miközben végig tartja a harmóniát"- vallja a dj-producer saját lemezéről."

Steve Lawler: Space opening - Ibiza 2007

Folytatódik a Nonsense electric party-sorozata, ezúttal Danny Howells-t látja vendégül. A tízórás maratoni szettjeiről elhíresült dj-t az igazi rock és punk stílus ötvözi, mely nem csak kicsapongó és nyughatatlan életvitelében tükröződik, hanem a zenéjében is.

Mixelt a Global Underground Nubreed sorozatának, ami a fiatal tehetségeknek ad kiugrási lehetőséget, majd ennek sikerét meglovagolva elkészített egy Renaissance-mixet és természetesen azt követte a GU újabb felkérése a 24/7, majd a jól ismert GU 027 Miami.

Ezek után 2006-ban kiadta a saját mixalbumát a Choice-t. Nem az egész éjszaka az övé, de biztosak lehetünk benne, hogy megmutatja, milyen az a bizonyos seggrázós "deepsexyfuturistictechfunkhouse" stílus.

Danny Howells: Aria, Montreal

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!