A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Sikztah.com idén június 13-14-én mutatja be az évek óta nagy sikerű Naphold Minifestet, amelyre ezúttal is a győri Püspök-erdőben kerül sor. Az ingyenes rendezvény alapötlete, hogy felhívják a figyelmet a valaha szebb napokat látott Püspök-erdő természetvédelmére - hazánk és a brit elektronikus zenei élet kedvelt lemezlovasaival.
Vágólapra másolva!

A Naphold 2001 óta minden nyáron jelentkezik a győri Püspök-erdő területén, ingyenes fesztivált kínálva a közönségnek. A szervezők célja, hogy kivigyék a fiatalokat a természetbe, akik - reményeik szerint - ezt követően jobban odafigyelnek majd az erdőre. Az elmúlt évek tapasztalata egyébként azt mutatja, hogy a fesztiválon szerzett pozitív élmények hatására később sokan keresik fel újra az erdőt egy séta vagy bográcsozás erejéig.

Négy színpadon lépnek fel Magyarország és a brit elektronikus zenei élet kedvelt lemezlovasai, mindkét fesztiválnapon délután kettőtől reggel hatig. A zenei palettát hiphop, breakbeat, house, electro, tech-house, míg a vizuális élményt nagyméretű projektorokon történő folyamatos vetítés teszi teljessé.

A nagyszínpadon fellép dj Palotai, Ludmilla, Kevin, Sikztah, a német Plastic Shell, valamint a brit Spectrum és Firefly közreműködésével a szigetország breakvilágának színe-java: Elite Force, Breakfastaz, Alex Metric, Madox, Aquasky, Raj Pannu és mc Juice Aleem a Coldcutból, valamint Pete Jordan és Trash Jelly. A vizuális örömökért pénteken az angol Baxter, szombaton egy hazánkfia, Menzkie felel.

Ami a többi színpadot illeti: a Jaegermeister kínálata vegyes, főként drumandbass, hiphop, minimál, deephouse és break szerepel a palettán. A Red Bull színpad egyértelműen a hiphopra koncentrál, az Urban Wave Lounge területén pedig belekóstolhatunk a legaktuálisabb városi elektronikába.

A fesztivál programja sokrétű szórakozási lehetőséget kínál: június 13-14-én a négy színpadon zajló dj-fellépések mellett falmászás, bungee jumping, airsoft, paintball, netsátor, kávéző, Mediawave-minimozi teszi élvezetessé - teljesen ingyenesen.

party.[origo].hu

Aquasky 2006-os hazai fellépése

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!