Minimálklub nyereménnyel újratöltve

Vágólapra másolva!
Riszáltál már a Duna fölött? Ezentúl kéthetente megteheted a vadonatúj Vox állóhajón, ahol első alkalommal, március 27-én dj Harada mutatja be a német klubok riszahangulatát. Italkupont sorsoultunk.
Vágólapra másolva!

A minimál-dj-ket felvonultató Riszaklub a budapesti éjszakában frissen lehorgonyozott Vox állóhajón folytatódik, amely a belvárosi Vox Café testvéreként a Petőfi híd pesti lábánál hívogatja az elektronikus zene kedvelőit. A március 27-i ingyenes nyitány vendége Harald Aufmuth, a német klubéletben Harada néven ismert dj lesz.

A Köln és Düsseldorf között fekvő kis faluból szármázó Harada 1997-től játszott szettjeivel gyorsan ismertté vált hazájában, ezzel stabil alapokat teremtett 2001-es produceri debütálásának. Tehetségét hamarosan olyan neves kiadók ismerték fel, mint az Electribe és a Soundgood Records, producerként együtt dolgozott Oliver Moldannal, Prawlerrel és Wollionnal is. Munkássága egyes állomásai a Blufin, a Trapez, az ETUI, a Leftroom, az Audio Therapy, a Dieb Audio, a Hope, a Freakwaves és a Greatstuff kiadóhoz is kötődik.

Sikerei hatására tömegével kapja a remixfelkéréseket, ezért mostanában kevesebb ideje jut az élő fellépésekre, a Riszaklub meghívására azonban igent mondott. Az est természetesen nem lehet teljes a Riszaklub két szülőatyja, Gammer és Plaz négyes formációja, a Multi Effect Professor live-ja nélkül. A közös varázslás mellett a két dj és a formációban szintén részt vevő Dr. Zoidberg külön-külön is riszálásra bírja majd a közönséget.

Plaz és Gammer 2007 novemberében kezdte szervezni a sorozatot, elsődleges célként az igényes hazai minimál-dj-k felvonultatását megjelölve, de a tervekben szerepelt a szervezőknek járó ingyenpia riszálók között történő elfogyasztása is. A célkitűzés első felét már sikerült elérni, ennek folytatása és a másodlagos projekt tökéletesítése kéthetente pénteken megtapasztalható a Voxon.

Nyereményjáték

Lezárult a Party.[origo].hu és a Vox állóhajó közös játéka. Minden résztvevő tudta, hogy Harada 2008-ban a No Man's Land fesztiválon lépett fel, a szerencse Bálint Ágnesnek kedvezett.Az 5000 Ft-os italkupont péntek este be is válthatja a Riszaklub partyján.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről