A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Várhatóan januárban léphet újra pályára Martina Hingis. A világelsőséget egy hete elveszítő svájci teniszezőnő jelenleg mankókkal jár, miután 10 napja, Filderstadtban megsérült a bokája.

Martina Hingis egyelőre mankók segítségével közlekedik és csak néhány nap múlva próbálkozhat meg a járással, mondta Heinz Bühlmann, a sportolónő orvosa. Hingis a kezelések miatt naponta megteszi a lakóhely (Wollerau) és az orvosi rendelő (Zürich) közötti távolságot.

"Újra egészséges akarok lenni" - mondta Hingis. "Korábban hétről hétre pályára léptem, soha sem pihentem. Most végre van esélyem, hogy egy kicsit visszanyerjek az erőmből. Az éjszakáim nagyon hosszúak, mert nem alszom túl jól. Bár a fájdalmaim már valamelyest csökkentek."

A svájci hölgy egyébként virágot és jókívánság-kártyát is kapott egyik vetélytársától, a világranglistát vezető amerikai Jennifer Capriatitól. Hingis bokája a Lindsay Davenport elleni elődöntőn sérült meg még a filderstadti Porsche Grand Prix-n. Visszatérését januárra, legkésőbb az Australian Openre tervezi.

Pincési László

Korábban:

Hingis elvesztette világelsőségét

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!