Gulácsi és Orbán is esélyes a szezon legjobbja díjra Lipcsében

DFB Cup Final 2019 RB Leipzig-FC Bayern Munich 0-3. Club Cup Sports Sports jersey 19.18 Database Cup competition Men FINAL Match match Muenchener Team sport Cup FOOTBALL club Football Player Club Jersey Club Dress teamsports DFB Pokal DFB Cup Cup Final SP
Gulácsi Péter és Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott játékosai
Vágólapra másolva!
A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott két alapembere, a kapus Gulácsi Péter és a védő Willi Orbán is esélyes a szezon legjobbja díjra klubjukban, a Bundesligában szereplő RB Leipzignél.
Vágólapra másolva!

A csapat honlapjának beszámolója szerint a legjobb kapust, védőt, középpályást és támadót már kiválasztották a szurkolók, akik most a listán maradókra voksolhatnak.

Gulácsi és Orbán mellett a spanyol válogatott középpályás Dani Olmo, illetve a svéd csatár Emil Forsberg van még versenyben. A két magyar játékos közül a kapus, Gulácsi végig alapembere volt a csapatnak, összesen 47 mérkőzésen állt a kapuban, míg a védőt egy sérülés hátárltatta, de így is negyven találkozó léphetett pályákra, és ezeken öt gólt szerzett.

A Leipzig a bajnok Bayern München mögött a második helyen végzett a német bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolcaddöntőben esett ki a Liverpoollal szemben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!