A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nagy Ádám: Nagyon boldogok vagyunk

Magyarország - Franciaország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Puskás Aréna, Budapest, 2021.06.19.
A két futógép: N'Golo Kante és Nagy Ádám
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában 1-1-es döntetlent játszott a zsúfolásig telt Puskás Arénában a világbajnok Franciaországgal. A találkozó után a csapat középpályása, Nagy Ádám nyilatkozott.  
Vágólapra másolva!

"Nagyon boldogok vagyunk. Főleg az első mérkőzésen történtek után. De még így is kicsit keserédes a pillanat, mert én bizony félig üresnek látom most is a poharat. Most azonban sokkal bátrabban fociztunk, nekünk is voltak most nagy lehetőségeink, és ilyen szurkolók előtt nem is volt kérdés, hogy helyt fogunk állni a világbajnok ellen is.

Ahogy ez az egy pont is rendkívül motiváló, mert tudtuk, hogy pontot, pontokat kell szerezünk, és most egy ki-ki meccset játszhatunk majd a németekkel Münchenben. Szerintem az is egy jó mérkőzés lesz, ahol még éppen az ad majd plusz erőt, hogy kifütyülnek bennünket a hazai szurkolók" – mondta a születésnapos Nagy Ádám.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!