A legendás focista szerint az Eb-esélyes angol válogatott közel van a tökéletességhez

Ukrajna - Anglia, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, negyeddöntő, Stadio Olimpico, Róma, 2021.07.03.
ROME, ITALY - JULY 03: Harry Maguire of England celebrates with Declan Rice after scoring their side's second goal during the UEFA Euro 2020 Championship Quarter-final match between Ukraine and England at Olimpico Stadium on July 03, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Alessandra Tarantino - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott korábbi csatára, Gary Lineker szerint a nemzeti csapat teljesítménye közel tökéletes ezen az Európa-bajnokságon, és úgy véli, hogy a németek legyőzése hatalmas mentális gátat szabadított fel a futballistákban.
Vágólapra másolva!

A manapság televíziós szakértőként és műsorvezetőként is tevékenykedő korábbi futballista a BBC Sportnak nyilatkozott az angol válogatottról.

mondta Lineker.

Gary Lineker szerint eddig közel tökéletes az angolok Eb-je Forrás: AFP/Paul Ellis

"A torna előrehaladtával egyre jobban és jobban teljesítenek. A németek elleni győzelem hatalmas mentális blokkot szabadított fel bennük és az ukránok ellen gyakorlatilag tökéletesen játszottak" - méltatta Harry Kane-t és társait a korábbi kiváló csatár.

zárta mondandóját az 1986-os vb gólkirálya.

Az Európa-bajnokság elődöntőjében az angol válogatott szerdán 21 órától lép pályára a Wembley-ben Dánia ellen. A továbbjutó csapat az olasz válogatottal vívja majd a finálét július 11-én.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!