A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szörnyen kellemetlen dolog történt a brazil sztárfocistával és terhes barátnőjével

Raphinha
Vágólapra másolva!
Roppant kellemetlen dolog történt a Barcelona katari vb-t megjárt brazil válogatott sztárfocistájával, Raphinhával, aki várandós menyasszonyával, Natalia Bellolival több órán keresztül egy repülőgépben rekedtek.
Vágólapra másolva!

Miután a katari foci-vb legnagyobb esélyesének tartott Brazília már a negyeddöntőben kiesett, Raphinha nyaralni indult terhes barátnőjével, hogy kipihenje a torna fáradalmait. Ám a hazaút nem volt éppen zökkenőmentes, emiatt több óra csúszással tudott csak visszatérni Barcelonába, hogy megkezdje az edzéseket.

A brazil válogatott támadó és barátnője Lisszabonon keresztül igyekezett eljutni Spanyolországba, de 3 órát voltak kénytelenek várakozni egy repülőgépben bezárva és még a poggyászaik is eltűntek, amiatt a Barcelona játékosa a közösségi médiában panaszkodott Portugália legnagyobb légitársaságára, a TAP Portugalra.

"Sokan fáradtak, és még csak ebédelni sem tudtak, én is közéjük tartozom, de a légitársaság személyzete azt mondta, hogy nem adnak nekünk enni. Köszönöm a TAP-nak, ráadásul

– fakadt ki Instagram-sztoriban a támadó, aki eddig 13 bajnokin két gólt és két gólpasszt jegyzett a Barcelona színeiben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!