Vágólapra másolva!
Spanyol lapvélemény szerint Rivaldót nem kedvelik Barcelonában. A brazil válogatott labdarúgótól félnek a csapattársak, a játékos ugyanakkor úgy érzi, hogy kihasználják.

"Rivaldót nem szeretik, inkább tartanak tőle" - írta hétfőn az El País. A csatár szombaton, a Malaga elleni bajnoki találkozón szerezte a századik gólját Barcelonában.

Az El País kiemeli: Rivaldo a századik találat után nem látszott sem elégedettnek, sem boldognak. "Valami van a brazillal, aki kifejezéstelen arccal járkál az utcán, fürkésző arckifejezéssel vesz részt a meccseken, és kedélyváltozásait senki nem érti" -fogalmazott a lap.

A cikkíró elképzelhetőnek tartja, hogy túl nagy nyomás nehezedik Rivaldo vállára: "Őt fizetik meg a legjobban, éves bevétele meghaladja az egymilliárd pezetát, ezért elvárják tőle, hogy góljainak száma legyen arányban ezzel az összeggel. Ha egyet, kettőt vagy akár hármat lő mérkőzésenként, csak a kötelességét teljesíti, ha meg nem szerez egyet sem, azt azonnal a szemére vetik".

A lap hozzátette, a csapattársak és az edzők nem szeretik, mert szerintük Rivaldo megbontja az egységet. "A brazil csak saját magával foglalkozik, ezért a szurkolók sem kedvelik, bár csodálják. A játékos úgy érzi, maximálisan kihasználják, de nem becsülik meg."

Korábban: