A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!

"Azért jöttem ide, hogy újra játszhassak" - mondta a 27 éves játékos. "A Chelsea-nél csak a kispadon ülhettem." A korábban az AC Milannál és a Real Madridnál is megfordult hátvédet az angol csapatnak az Internazionale adta kölcsön a nyáron. "Nyilvánvalóan nem vagyok a legjobb formában, de ha az edző arra kér, akár már a hétvégén is kész vagyok játszani. Sosem szerepeltem még a francia ligában, de itt játszik Monacóban Marco Simone, akit jól ismerek, még a Milanból. A csapat sem idegen nekem, és tudom, hogy többre képesek annál, mint ahogy most állnak."

A Monacónak nagy szüksége van egy megbízható hátvédre, hiszen 22 bajnoki meccsen 32 gólt kapott, és visszacsúszott a 15. helyre a 18 csapatos bajnokságban. Korábban ráadásul csúfosan búcsúztak a Bajnokok Ligájától. A hercegségbeliek edzője, Henri Biancheri azt is elárulta, hogy szeretnék a Chelsea-től a francia válogatott védőt, Frank Leboeuföt is megszerezni, de az áráról folytatott tárgyalások egyelőre nem haladnak jól.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló:

Korábban:

A Monaco pedig utolsó...[2000. november 8.]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!