A kapitány szerint akár öt úszóérmünk is lehet az olimpián

Hargitay András
Vágólapra másolva!
Dr. Hargitay András nagykövetként segíti a III. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégét, amelyet szeptemberben rendeznek meg Tatán. Az úszóválogatott szövetségi kapitánya a várható olimpiai szereplésről is beszélt az esemény hivatalos honlapjának adott interjújában.
Vágólapra másolva!

A sportvezető, aki korábbi többszörös világ- és Európa-bajnok úszó, nem áll távol ettől a területtől, hiszen a versenyzői karrierje után állatorvos lett.

„A sport nemcsak az óvodában, iskolában, az egyetemen fontos, hanem a munkahelyeken is. Ezért tartom jó kezdeményezésnek az állatorvos-agrár sportnapot. Számos munkahelyi sportos pozitív példát lehetne mondani, gondoljunk csak azokra a csapatokra, csoportokra, amelyek munkahelyeken jönnek össze, és közös sportolással kapcsolódnak ki" – mondta a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya.

Hargitay András közel áll az állatokhoz Forrás: Oaas.hu

Hargitay András a várható olimpiai szereplésről is beszélt.

Konkrétabban, én három-öt éremre gondolok, amit az úszóink megszerezhetnek az előttünk álló olimpián, de ne feledjük, hogy meglepetések mindig lehetnek, hiszen a játékokra mindenki kettőzött erővel készül. Egyet azt hiszem ígérhetek: mindenki tisztességesen helyt fog állni."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!