Katarina Bulatovic otthagyta a válogatottat

Katarina Bulatovic, kézilabda, Montenegró, olimpia, Rio 2016
Montenegro's right back Katarina Bulatovic reacts during the women's preliminaries Group A handball match Montenegro vs Norway for the Rio 2016 Olympics Games at the Future Arena in Rio on August 12, 2016. / AFP PHOTO / Roberto SCHMIDT
Vágólapra másolva!
Nyeretlenül, pont nélkül esett ki a montenegrói női kézilabda-válogatott a riói olimpia csoportküzdelmei során, pedig a négy évvel korábbi, londoni játékok ezüstérmese komoly reményekkel érkezett Brazíliába. 
Vágólapra másolva!

Dragan Adzic szövetségi kapitány már az utolsó forduló előtt bejelentette, nem folytatja a munkát, a világklasszis jobbátlövő, Katarina Bulatovic pedig az utolsó meccs után hagyta faképnél a csapatot, saját zsebből vett magának egy repülőjegyet, és – Djurdjina Jaukoviccsal együtt – hazautazott.

"Azért jöttünk, hogy éremért harcoljunk, de nem mindenki ugyanúgy állt hozzá. Most le kell ülnünk, és át kell gondolnunk, mi is történt, mert ez így nagyon csúnyára sikeredett" – nyilatkozta néhány napja.

Bulatovic és a montenegrói válogatott is összeomlott Forrás: AFP/Roberto Schmidt

A Cdm.me portálnak szerdán azt mondta, nem igaz, hogy viszály volt közte és a csapat többi tagja között.

"Nem vitatkoztam senkivel, Jaukoviccsal együtt vettünk egy-egy jegyet, visszatértünk Montenegróba. Egyeztettem az olimpiai bizottság vezetőjével, Dusan Simonoviccsal, aki azt mondta, ha előbb akarunk távozni, akkor oldjuk meg a jegyet" – nyilatkozta Bulatovic.

Begona Fernandez és Katarina Bulatovic Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Jeff Gross

Hozzátette, nem tudja még, hogy folytatja-e pályafutását a válogatottban, ezt csak azt követően dönti el, hogy beszélt a kézilabda-szövetség elnökével, Predrag Boskoviccsal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!