Kerekes is kidőlt, Kovács az egyetlen csatár

Vágólapra másolva!
Torghelle Sándor eltiltás miatt nem léphet pályára a szerdai, Horvátország elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn, de az egyik helyettesének kiszemelt Kerekes Zsombor sem egészséges, így gyakorlatilag Kovács Zoltán maradt egyetlen harcképes csatár Lothar Matthäus keretében.
Vágólapra másolva!

Kedd délben száll le a Ferihegyi repülőtéren a már biztos világbajnoki résztvevő horvát labdarúgó-válogatott különgépe.

A vendégeket irányító Zlatko Kranjcarral szemben Lothar Matthäus szövetségi kapitány - túl a sérült csapatkapitány, Gera Zoltán Angliában "marasztalásán" - azért sem várhatja nyugodtan az összecsapást, mert 17 fős keretéből Torghelle Sándor eltiltás miatt nem léphet pályára a Szusza Ferenc-stadionban szerda este fél 8-kor kezdődő utolsó selejtezőmérkőzésen.

Tovább nehezíti a helyzetét, hogy Kerekes Zsombor gerincproblémája miatt kihagyta a hétfő délelőtti edzést, így ha nem épül fel a találkozóra, a német szakembernek Kovács Zoltán személyében mindössze egy bevethető csatára lesz.

Matthäus ennek ellenére nem tervezi új játékos behívását, mivel az orvosok szerint a Willem II támadója szerdán pályára léphet.

A magyar válogatott tagjai hétfő 17 órától még egy tréningen vesznek részt a Pénzügyőr-pályán, kedden pedig 18 órától a Megyeri úton gyakorolnak, ahol másfél órával később a vendégek is edzenek majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről