Kipakolt a franciák középpályása

Vágólapra másolva!
Franciaországban továbbra is a válogatott botrányos szereplése a téma, és mint kiderült, az eddig ártatlannak hitt Jérémy Toulalan is benne volt a balhéban.
Vágólapra másolva!

Az Olympique Lyon középpályását a francia sajtóban eddig azon játékosok közé sorolták, aki nem tartoztak a botrány okozói közé. A szurkolók szerint ő csak a keret többi tagjának nyomására állt be a sorba, amikor a csapat bojkottálta az edzést Nicolas Anelka hazaküldése miatt. Toulalan azonban a Journal du Dimanche-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy ez nem igaz, sőt, ő is részt vett a szövetségi kapitányt bíráló nyilatkozat megírásában.

"Pár társammal együtt leírtuk a véleményünket, amit a médiasszisztensem segítségével öntöttünk végleges formába, annak érdekében, hogy a szurkolók megértsék, mit gondolunk a történtekről" - mondta a játékos. "Hallottuk, hogy Nicolas-t haza akarják küldeni, és bár nem értettünk egyet azzal, amit mondott, úgy gondoltuk, hogy ilyen előfordul az öltözőben. Nem vagyok büszke arra, amit tettünk, de nekem is megvan a felelősségem. Nem voltak bandavezérek és szolgák, nem voltak jófiúk és rosszfiúk, mindannyian részt vettünk a sztrájkban, senki sem tiltakozott ellene."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről