Vágólapra másolva!
Torghelle Sándor, a Carl Zeiss Jena labdarúgója pénteki kiállítása után azonnal a repülőtérre sietett és Budapestre utazott feleségéhez, aki még aznap egészséges kislánynak adott életet.

A magyar támadó a német másodosztályú bajnokságban szereplő csapatával a St. Pauli vendége volt Hamburgban. A 2-2-es döntetlennel végződött találkozón Torghellét a 16. percben kiállította a játékvezető, mert a heves vérmérsékletű futballista belerúgott az őt provokáló ellenfelébe.

Az OTZ című jénai lap beszámolója szerint Torghelle kiállítását követően néhány perccel idegesen telefonálgatott, majd a díszpáholyba sietett, hogy elkéredzkedjen a klub elnökétől, Rainer Zipfeltől.

Miután engedélyt kapott arra, hogy terhes feleségéhez siessen Budapestre, taxival sietett a hamburgi repülőtérre és el is érte a magyar fővárosba induló gépet.

Amikor megérkezett a kórházba, már megszületett a kislánya. Torghellét azzal a feltétellel engedték el, hogy hétfőn ismét edzésre jelentkezik csapatánál.

A játékos minden bizonnyal komoly eltiltásra számíthat, miután a német kupában október 31-én a Nürnberg elleni találkozón kapott piros lapjáért három kupameccstől eltiltották. Mivel visszaesőnek számít, most ennél is súlyosabb büntetéssel kell számolnia, ráadásul klubja is fegyelmi vizsgálatot indított ellene.

Mindent egy helyen az Eb-ről