A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Tizenkilenc vereség, 2007. december 23-a után nyert ismét a Detroit Lions a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).

A helyi idő szerint vasárnap rendezett találkozón az Oroszlánok 19-14-re verték a vendég Washington Redskins alakulatát. A Ford Fielden 40 890 néző foglalt helyet, ez minden idők legalacsonyabb nézettségű NFL-meccse volt ezen a pályán.

Az elnyűhetetlen Brett Favre, a Minnesota Vikings 39 esztendős irányítója két másodperccel a lefújás előtt adott 32 yardos hat pontot, azaz touchdownt érő álompasszt, és együttese ezzel nyert 27-24-re a San Francisco 49ers ellen. A veterán amerikaifutballista sorozatban 272. mérkőzésen volt kezdő, ez abszolút NFL-rekord.

A New York Jets 24-17-re verte a vendég Tennessee Titanst. A hazaiak játékosa, Mark Sanchez a liga történetének első újonc irányítója, aki a szezon első három meccsén győzelemre vezette csapatát.

A címvédő Pittsburgh Steelers meglepetésre a harmadik játékhéten immár második vereséget szenvedte el: a sárga-feketék ezúttal a csoportrivális Cincinnati Bengals vendégeként maradtak alul 23-20-ra egy 14 másodperccel a meccs vége előtt szerzett touchdownnal. Érdekesség, hogy a hazaiak utoljára 2001-ben tudták saját közönségük előtt legyőzni riválisukat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!