A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Egy Las Vegas-i férfi több mint 11 millió forintnak megfelelő összeget nyert a Super Bowlon született első két ponton.

Óriások árnyékából ért a csúcsra Eli Manning

A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) vasárnapi nagydöntőjében a New York Giants egy úgynevezett intentional grounding után egy safetyvel szerzett vezetést a New England Patriots ellen.

A Pats irányítója, Tom Brady ugyanis mielőtt szerelték volna, olyan helyre dobta a labdát, ahol nem volt elkapója, ez pedig tízyardos büntetést von maga után, de mivel a New Englandet ezzel a saját célterületére szorították vissza, így két pontot kapott a Giants.

Egy Las Vegas-i férfi, Jona Rechnitz ezer dollárt (kb. 225 ezer forint) tett arra, hogy a meccsen a New York agy safetyvel szerez vezetést, ezzel 51 ezer dollárt (11 millió 475 ezer forint) kasszírozott, az erről szóló szelvényt pedig egy internetes oldal fel is postolta.

A 11 milliót hozó jelenet:

A meccset egyébként a Giants nyerte 21-17-re, a találkozó minden idők legnézettebb televíziós műsora lett az Egyesült Államokban, 111,3 millióan ültek le a képernyők elé, a találkozó utolsó fél óráját 117,7 millióan követték. A Super Bowl sorozatban harmadik alkalommal döntötte meg a nézettségi rekordot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!