Vágólapra másolva!
Újabb vád érte a Barcelona labdarúgócsapatát, a Real Madrid szurkolói szerint Perez Lasa játékvezető segített a katalánoknak Lionel Messi Atlético Madridnak lőtt győztes góljánál.

A madridi drukkerek úgy vélik, hogy a 2-1-re végződött spanyol bajnokin a mindent eldöntő szabadrúgásgól előtt a bíró egy kézmozdulattal jelzett az aranylabdás argentin focistának, hogy rúghatja a labdát, miközben a kapus még javában a sorfalat rendezgette az egyik kapufánál, szinte teljesen üresen hagyva a kaput. A bíró jelztéséről készítettek egy animált gifet is, ez ide kattintva látható. Az alábbi videón 0.14-nél és 0.49-nél érdemes figyelni a játékvezetőt. A Barca-szurkolók azzal védekeznek, hogy Messi megkérdezte Perezt (0.59-nél), hogy elrúghatja-e a labdát a sípszó előtt.


A hétvégén a Premier League-ben is napvilágot látott egy összeesküvés-elmélet, az Arsenal-Tottenham meccsen (5-2) a Spurs első góljánál Mike Dean játékvezető valamilyen okból kifolyólag ugrálni kezdett, az Arsenal-drukkerek úgy gondolják, hogy Saha góljának örült.

Mindent egy helyen az Eb-ről