A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Távozott a győri kézicsapat jobbátlövője

Susann Müller, kézilabda
SERBIA, Novi Sad : Germany's Susann Muller cries after losing the Women's Handball World Championship 2013 quarter final match against Denmark on December 18, 2013 in Novi Sad. AFP PHOTO / PEDJA MILOSAVLJEVIC
Vágólapra másolva!
Szerződést bontott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a német válogatott jobbátlövővel, Susann Müllerrel.

A múlt nyáron távozott Katarina Bulatovic pótlására szerződtetett német játékos már a Vardar elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján sem állt Ambros Martín vezetőedző rendelkezésére, a szurkolói fórumok szerint azért, mert akkor már megszületett a döntés a távozásáról.

A klub hivatalosan azonban csak most jelentette be, hogy szerződést bontott balkezes német átlövővel.

Müller egy szezont sem bírt Győrben Forrás: AFP/Pedja Milosavljevic

"Egy nehéz szezon utolsó, fontos szakaszában járunk, amely a csapat minden tagjára extra terheket rótt mind fizikailag, mind lelkileg. Játékosaink különböző egyéniségek, akik eltérő módon élték meg ezeket a terheket. Német átlövőnk, Susann Müller beilleszkedését őszi sérülései tovább nehezítették. Emiatt az elmúlt hónapokban rengeteg egyéni támogatást kapott vezetőedzőnktől és társaitól, de ennek ellenére nem sikerült beilleszkednie a csapatba, ezért klubunk felbontotta szerződését" - nyilatkozta a klub elnöke, Kelecsényi Ernő.

A 79-szeres válogatott játékos, a 2013-as világbajnokság gólkirálya tavaly a HC Leipzigből szerződött Győrbe, de a lipcseiek edzője, Herbert Müller már jelezte, hogy névrokona nem tér vissza a klubhoz.

A Handball-World szakportál úgy tudja, hogy a jobbátlövőt a dán Odense, illetve a német Bietigheim látná szívesen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!