A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Három hét múlva lesz Messi fegyelmi tárgyalása

Lionel Messi, foci
Argentina's forward Lionel Messi (L) argues with first assistant referee Emerson Augusto de Carvalho at the end of their 2018 FIFA World Cup Russia South American qualifier football match against Chile, at the Monumental stadium in Buenos Aires, on March 23, 2017. The FIFA on March 28, 2017 suspended Messi for four Argentina games. / AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
Vágólapra másolva!
Lionel Messinek május 4-én kell megjelennie a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága előtt az eltiltása ügyében.

Az argentin szövetség elnöke, Claudio Tapia csütörtök este Spanyolországba akart repülni, hogy meggyőzze a Barcelona játékosát, mindenképpen vegyen részt a zürichi meghallgatáson, de mivel éppen új szövetségi kapitányt keresnek, mégsem tudott elutazni.

Messit azért tiltották el négy válogatott mérkőzésre, mert az Argentína-Chile (1-0) világbajnoki selejtezőn szidalmazta az egyik partjelzőt, majd nem volt hajlandó kezet fogni vele. Bár a találkozót vezető brazil bíró jegyzőkönyvébe nem került be az eset, a FIFA vizsgálatot indított a győztes gólt büntetőből megszerző Messi ellen.

Messi vitája sokba került Forrás: AFP/Juan Mabromata

Az eltiltásból még három találkozó van hátra. Ügyében az argentin szövetség fellebbezett a FIFA-nál.

Az eddigi szövetségi kapitányt, Edgardo Bauzát hétfőn menesztették a gyenge eredmények miatt - a csapat csupán az ötödik helyen áll a világbajnokság dél-amerikai selejtezőcsoportjában -, a posztra a Sevilla vezetőedzője, Jorge Sampaoli az elsőszámú jelölt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!